Kliklijm bevestigt neuslatten en dorpelafdekkers snel en duurzaam

Bent u schilder, glaszetter of werkt u in de timmerindustrie? Wilt u tijd besparen én goed werk afleveren? Dan kunt u niet om Kliklijm heen. 

Dit zijn lijmpads met extreme en permanente kleefkracht om snel, duurzaam en zonder schade dorpelafdekkers en neuslatten te bevestigen. Kliklijm zorgt voor een optimale ventilatie van kozijnen en dorpels.

Kliklijm betekent voor u een forse verbetering om Ventistone en houten neuslatten en dorpelafdekkers te bevestigen. Geknoei met lijm en schroefgaten vullen is voorgoed verleden tijd. U schaft Kliklijm aanschaffen in twee diktes: 5 mm diktes per 500 stuks of per 100 stuks voor horizontale delen. Per 500 stuks in diktes van 3 mm voor verticale delen.

De innovatie: permanente kleefkracht
Het gepatenteerde product is een innovatie van Ventistone, het is geschikt voor alle soorten neuslatten en dorpels. De innovatie van de lijmpads zit in de extreme en permanente kleefkracht. Daardoor is extra lijm aanbrengen niet nodig.

Scheelt een arbeidsgang
Wie nog schroeft of nagelt heeft nu alle reden om over te stappen op verlijming. Want Kliklijm werkt snel en duurzaam en scheelt een arbeidsgang. Hier vindt u het overzicht van de Kliklijm-verkooppunten bij u in de buurt.

Kliklijm is uitgebreid getest
Ventistone heeft Kliklijm uitgebreid getest op luchtdoorlatendheid, duurzaamheid en weerstand tegen windbelasting. Onderzoek heeft aangetoond dat met Kliklijm wordt voldaan aan de prestatie van de NEN 3576 ‘Beglazing van kozijnen, ramen en deuren – Functionele eisen’. Onderzocht zijn de luchtdoorlatendheid en de weerstand tegen windbelasting (sterkte) op een kozijn met buitenbeglazing. De beproevingsmethoden zijn beschreven in de normen NEN-EN 1026 en NEN-EN 12211. De classificaties zijn overeenkomstig de normen NEN-EN 12207 en NEN-EN 12210.

Kliklijm is sterk en elastisch
De lijmpads worden in het midden van de vet- en stofvrije onderdorpel geplakt en stevig aangedrukt, max. 20 cm van elkaar. Daarna verwijdert men de andere schutvellen waarna de afdeklat erop kan. De kern bestaat uit kunststof met een omhulsel van lijm. Dat maakt Kliklijm sterk en elastisch. Bekijk hier de montagevideo.

Onze profielen in de praktijk

In september heeft vaktijdschrift Schildersvak casestudy uitgevoerd in de Maastrichtse wijk Daalhof. 

lees verder

Kliklijm bevestigt neuslatten en dorpelafdekkers snel en duurzaam

Bent u schilder, glaszetter of werkt u in de timmerindustrie? Wilt u tijd besparen én goed werk afleveren? Dan kunt u niet om Kliklijm heen. 

lees verder

Praktische QR-code

We introduceerden een handigheidje voor de verwerking van onze profielen. Op iedere pakbon en bundeling profielen staat nu een QR-code die naar de verwerkingsinstructie op de website leidt. Heel praktisch!

lees verder

Onze producten nu ook via Habeco leverbaar

Klanten vroegen om Ventistone, vertelt adjunct-directeur John Theunisse van verfgroothandel Habeco. “Dat opende onze ogen voor de potentie van deze producten. De hardlopers van Ventistone liggen nu bijde meeste filialen op voorraad, andere leveren we op bestelling.”

lees verder

Ventistone profielmeter

Hoe simpel kan het zijn? Is de neuslat bij het kozijn aan vervanging toe, dan bepaalt de schilder en glaszetter met de profielmeter nu supersnel en nauwkeurig het juiste type en de maat.

lees verder

Eenvoudiger productie geeft preciezer D- en F-profiel

Voor de productie van de D- en F-profielen van Ventistone zijn nu minder handelingen nodig, ook zijn ze esthetisch verbeterd. Wij deden een forse investering in nieuwe beitelblokken.

lees verder

Handige profielmeter maakt keuze neuslat kinderspel

Bent u schilder of glaszetter? Dan is de keuze van iedere neuslat vanaf nu een fluitje van een cent! Is de neuslat bij het kozijn aan vervanging toe, dan bepaalt u met de profielmeter nu supersnel en nauwkeurig het juiste type en de maat.

lees verder

We staan weer op de S.G.A. Vakdagen!

Op 6, 7 en 8 november staat Ventistone op de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem. Op stand B105 presenteren wij ons systeem dat houtrotschade voorkomt en houtconstructies drooghoudt met duurzame steenvezel profielen. 

lees verder

Eric Frowijn 25 jaar bij Ventistone

Eric Frowijn is 25 jaar in dienst bij Ventistone. Eric is inmiddels de derde werknemer die 25 jaar werkzaam is bij Ventistone.

lees verder

Ventistone bij Alles Over Wonen

In november en december 2017 is Ventistone uitgebreid aan bod geweest in het SBS6 programma Alles Over Wonen. Heeft u de uitzending gemist? Hier kunt u de uitzendingen terugkijken.

lees verder

Vernieuwde informatie- en instructiegids gratis voor u

Vijf jaar na de eerste uitgave brengt Ventistone een vernieuwde informatie- en instructiegids uit. Deze gids bundelt alle informatie over het Ventistone systeem en geeft snel en compleet inzicht in de onderdelen, mogelijkheden en de montage van onze onderhoudsarme oplossing kozijnen en geveltimmerwerk. U vraagt het gratis bij ons aan.

lees verder

Ventistone bij RTL 7

Alles over de Ventistone dorpelafdekkers is zondag 3 april om 12.30 uur te zien in de thema-uitzending Techniek van Doe Maar Duurzaam! op RTL 7. Bertjan Janssen van Doorn van Ventistone zal in Doe Maar Duurzaam! de werking en toepassing van Ventistone uitleggen en laten zien.

lees verder

Samenwerking Ventistone en Procoatings

Vanaf heden is Ventistone een samenwerking aangegaan met ProCoatings. Dit onafhankelijke familiebedrijf is actief als professionele verfgroothandel en heeft 23 vestigingen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe.

lees verder

Bij ons geen prijsverhoging in 2016

Ventistone heeft goed nieuws: wij verhogen de prijzen in 2016 niet. De prijs aanpassen staat bij menig bedrijf aan het eind van het jaar op de agenda. Bij ons was dat agendapunt snel afgehandeld: de prijzen van 2016 zijn de prijzen van 2015!

lees verder