CONTACT (0344) 68 00 00

Eric Frowijn 25 jaar bij Ventistone

Eric Frowijn is 25 jaar in dienst bij Ventistone. Eric is inmiddels de derde werknemer die 25 jaar werkzaam is bij Ventistone.

Eric Frowijn is 25 jaar in dienst bij Ventistone. Eric is inmiddels de derde werknemer die 25 jaar werkzaam is bij Ventistone.De algemeen productiemedewerker heeft veelzijdig werk, vertelt hij. ‘Ventistone is een klein bedrijf dus ik heb best veel taken en dat vind ik prettig. Ik doe veel freeswerk met de CNC machine. Dat is een computergestuurde freesmachine waarmee we de contramallen voor de neuslatten maken. Ik ben ook veel bezig met het verlijmen van platen en doe zaagwerk. En ik maak de producten verzendklaar. De koerier komt hier dagelijks langs om producten op te halen, we hebben het druk. Ja, zo hou je het best 25 jaar uit, het is leuk werk.’

Eric vertelt dat hij altijd al veel met de CNC machine heeft gewerkt. ‘De machine die we nu hebben staat er bijna 2 jaar, degene die hem heeft opgebouwd heeft mij er een cursus van een dag voor gegeven.’

Zijn hele leven woon Eric in Culemborg met vrouw en 2 dochters van 15 en 7 jaar. In april hebben ze een huis gekocht. ‘Het is een klushuis, dus dat is nu een beetje een verplichte hobby geworden, alle vrije tijd gaat er in zitten’, vertelt hij.

En de onderdorpels? Eric lacht hard: ‘alle kozijnen heb ik met Ventistone bekleed!’ 

Kliklijm bevestigt neuslatten en dorpelafdekkers snel en duurzaam

Bent u schilder, glaszetter of werkt u in de timmerindustrie? Wilt u tijd besparen én goed werk afleveren? Dan kunt u niet om Kliklijm heen. 

lees verder

Ventistone profielmeter

Hoe simpel kan het zijn? Is de neuslat bij het kozijn aan vervanging toe, dan bepaalt de schilder en glaszetter met de profielmeter nu supersnel en nauwkeurig het juiste type en de maat.

lees verder

Eenvoudiger productie geeft preciezer D- en F-profiel

Voor de productie van de D- en F-profielen van Ventistone zijn nu minder handelingen nodig, ook zijn ze esthetisch verbeterd. Wij deden een forse investering in nieuwe beitelblokken.

lees verder

Handige profielmeter maakt keuze neuslat kinderspel

Bent u schilder of glaszetter? Dan is de keuze van iedere neuslat vanaf nu een fluitje van een cent! Is de neuslat bij het kozijn aan vervanging toe, dan bepaalt u met de profielmeter nu supersnel en nauwkeurig het juiste type en de maat.

lees verder

We staan weer op de S.G.A. Vakdagen!

Op 6, 7 en 8 november staat Ventistone op de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem. Op stand B105 presenteren wij ons systeem dat houtrotschade voorkomt en houtconstructies drooghoudt met duurzame steenvezel profielen. 

lees verder

Eric Frowijn 25 jaar bij Ventistone

Eric Frowijn is 25 jaar in dienst bij Ventistone. Eric is inmiddels de derde werknemer die 25 jaar werkzaam is bij Ventistone.

lees verder

Ventistone bij Alles Over Wonen

In november en december 2017 is Ventistone uitgebreid aan bod geweest in het SBS6 programma Alles Over Wonen. Heeft u de uitzending gemist? Hier kunt u de uitzendingen terugkijken.

lees verder

Vernieuwde informatie- en instructiegids gratis voor u

Vijf jaar na de eerste uitgave brengt Ventistone een vernieuwde informatie- en instructiegids uit. Deze gids bundelt alle informatie over het Ventistone systeem en geeft snel en compleet inzicht in de onderdelen, mogelijkheden en de montage van onze onderhoudsarme oplossing kozijnen en geveltimmerwerk. U vraagt het gratis bij ons aan.

lees verder

Ventistone bij RTL 7

Alles over de Ventistone dorpelafdekkers is zondag 3 april om 12.30 uur te zien in de thema-uitzending Techniek van Doe Maar Duurzaam! op RTL 7. Bertjan Janssen van Doorn van Ventistone zal in Doe Maar Duurzaam! de werking en toepassing van Ventistone uitleggen en laten zien.

lees verder

Samenwerking Ventistone en Procoatings

Vanaf heden is Ventistone een samenwerking aangegaan met ProCoatings. Dit onafhankelijke familiebedrijf is actief als professionele verfgroothandel en heeft 23 vestigingen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe.

lees verder

Bij ons geen prijsverhoging in 2016

Ventistone heeft goed nieuws: wij verhogen de prijzen in 2016 niet. De prijs aanpassen staat bij menig bedrijf aan het eind van het jaar op de agenda. Bij ons was dat agendapunt snel afgehandeld: de prijzen van 2016 zijn de prijzen van 2015!

lees verder