Neuslatten bevestigen

Wilt u uw kozijnen optimaal beschermen tegen houtrot en de levensduur vergroten? Kies er dan voor om neuslatten van Ventistone te bevestigen. Dit doeltreffende systeem is gemaakt van steenvezel en biedt bescherming tegen alle soorten weersomstandigheden. Ook zware stormen en hevige regenbuien. Naast het drooghouden van kozijnen zorgen de neuslatten ook voor een goede ventilatie.

Ventistone neuslatten voor maximale bescherming

Het bevestigen van Ventistone neuslatten zorgt voor een strakke afwerking van uw kozijn en biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. De neuslatten zijn gemaakt van hoogwaardig steenvezel, een kwalitatief materiaal dat zeer sterk en onderhoudsvrij is. Verder zijn de latten zeer milieuvriendelijk en passen ze in het beleid van duurzaam onderhoud. Bovendien hebben de neuslatten dezelfde natuurlijke uitstraling als hout door de houtlook-lak afwerking. Echter is steenvezel veel makkelijker te onderhouden. Vraagt u zich af hoe onze kozijnen beschermers er in het echt uitzien? Ontdek hier uw dichtstbijzijnde Ventistone dealer.


Eenvoudig neuslatten aanbrengen

Dankzij de kliklijmpads van Ventistone is het bevestigen van neuslatten bijzonder eenvoudig. Deze pads hebben een extreme en permanente kleefkracht. Daarnaast zijn ze duurzaam en kunnen ze snel én zonder schade uw neuslatten en dorpelafdekkers bevestigen. Om de neuslatten te plaatsen ontdoet u aan één kant van de kliklijmpads het schutvel en plaatst u de lijmpads op een schone, droge ondergrond. Bevestig de pads op 20 cm van elkaar en druk ze goed aan. Vervolgens gaat u na of de neuslat past en verwijdert u het andere schutvel, om daarna definitief de neuslat te bevestigen. Tot slot dient u ze goed aan te drukken en afwaterend waterafstotend af te kitten.


Duurzaam onderhoud

Door neuslatten te bevestigen pleegt u duurzaam onderhoud. De Ventistone profielen maken uw kozijnen namelijk langdurig bestand tegen weer en wind. Het aanbrengen van de neuslatten zorgt ervoor dat uw kozijn het regenwater beter afvoert en er geen vocht kan blijven staan. Daardoor voorkomt u houtrot en blijven uw onderhoudskosten een stuk lager in de toekomst. Kortom: het plaatsen van neuslatten verlengt de levensduur van uw kozijnen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!


Neem contact op voor meer informatie

Met neuslatten van Ventistone vermijdt u houtrot bij uw kozijnen en houdt u deze in uitstekende conditie. Voor meer informatie of advies over dit duurzame systeem neemt u contact op met ons. Wij zijn te bereiken op het 0344 68 00 00 of via ons mailadres info@ventistone.nl. Ook kunt u makkelijk het contactformulier op onze website invullen, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren.