Duurzame kozijnen met Ventistone profielen

Bent u op zoek naar een goede manier om uw kozijnen te beschermen tegen houtrot? Dan zijn de steenvezelprofielen van Ventistone de perfecte oplossing voor u. Door ons doeltreffende systeem te plaatsen bij uw duurzame kozijnen worden ze beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zelfs tijdens een zware storm of hevige regenbui. De profielen houden uw kozijnen te allen tijde droog en bieden daarnaast een uitstekende ventilatie.


Steenvezelprofielen van Ventistone

De hoogwaardige profielen van Ventistone zijn gemaakt van steenvezel. Dit kwalitatieve materiaal is zeer sterk en bovendien onderhoudsvrij. Daarnaast zijn de steenvezelprofielen bestand tegen alle klimatologische omstandigheden en milieuvriendelijk. Verder werken ze brandvertragend en passen de profielen in het beleid van duurzaam onderhoud. Ze hebben bovendien dezelfde uitstraling als hout. Benieuwd hoe onze kozijnen beschermers er in het echt uitzien? Kijk dan hier om uw dichtstbijzijnde Ventistone dealer te vinden.


Optimale bescherming en ventilatie

Met steenvezelprofielen voorkomt u houtrotschade aan uw kozijnen. De Ventistone profielen worden op de bestaande kozijnen gemonteerd en dienen om ze droog te houden. Daarbij zorgen de afstandhouders tussen het profiel en het kozijn voor een optimale ventilatie. Zo krijgen de kozijnen de kans niet om te rotten. Zo waarborgt u het duurzame karakter van uw kozijnen. 


Minder onderhoudskosten

Naast het voorkomen van houtrot zorgen onze duurzame kozijnen beschermers ervoor dat u tot wel 50% bespaart op onderhoudskosten. Dankzij de profielen van Ventistone zijn verfgebreken zoals afbladderende verf namelijk voorgoed verleden tijd. Hierdoor hoeft u minder onderhoud uit te voeren en liggen uw kosten lager.


Waarom kozijnen tegen houtrot beschermen?

Houtrot kent verschillende oorzaken en kan onder meer ontstaan bij temperatuurverschillen of beschadigingen van hout. De schimmel voedt zich met zuurstof, warmte en vocht en gaat vervolgens groeien. U herkent houtrot aan het hout dat verkleurt, zachte plekken en stukjes die loslaten of barsten. Het kan uw kozijnen ernstig beschadigen, waardoor het belangrijk is om snel in te grijpen. Met de kozijnen beschermers van Ventistone heeft u in de toekomst echter geen last meer van deze schimmel.


Contacteer ons

Wilt u houtrot voorkomen en jarenlang plezier hebben van uw duurzame kozijnen? Neem dan meteen contact op met ons via één van de contactmogelijkheden en wij geven u graag meer informatie. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0344 68 00 00 of door te mailen naar ons e-mailadres info@ventistone.nl. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen contacteren we u zo snel mogelijk.